ДЕЙНОСТ

Фирма “Селс Пи Си” ЕООД е основана през 01.2006 година в Добрич.

  1. Основната дейност на фирмата е продажба на компютърни компоненти и асемблиране на компютърни системи, която е насочена към крайните потрeбители (физически и/или юридически лица), потребителите използващи компютър в домашни условия, предлагайки широка гама от компютърни системи и аксесоари.Компютърните системи, към които сме насочили своето внимание, са главно от среден и висок клас.

За краткия период на съществуването си фирма “Селс Пи Си” ЕООД се е доказала като надежден и коректен партньор, изпълнявайки редица поръчки за частни и държавни учреждения, поради факта, че екипът ни е от специалисти с дългогодишен опит в IT индустрията.

  1. Фирмата се занимава и с изработване, поддържане и хостване не Уеб Страници и Саитове, където също сме подбрали екип от специалисти също с дългогодишен опит в разработването.

  2. Поддръжка на Компютърна техника за нашите парньори. Разполагаме с екип, който специализира основно това с цел да Ви бъдем максимално полезни във всяко отношение.

  3. Фирмата е официален търговски представител и оторизиран гаранционен и следгаранционен сервиз за Добричка област на много от световните IT марки

  4. Вносител на IT техника с марката Lenovo.

  5. Хостинг Услуги и изработка на Уеб Сайтове.

  6. Специализирани услуги от типа ОНЛАЙН БЕКЪП СЪРВЪР!

и много други …

Работим  така, че да забравите за проблемите с техниката!